Restaurant Nyt

Om oss

Restaurant Nyt er prosjektet der vi søker inspirasjon i det nordnorske landskap for å finne ingredienser som kan berøre eksisterende kulinariske tradisjoner. Vårt mål er å skape en måte å tilberede mat på som gir våre gjester en opplevelse av helhetlig nytelse – og litt forundring.

På kjøkkenet styrer Håkon hvor han sørger for at menyen som han og Bjørnar har satt sammen blir produsert i rett stil og kvalitet til en hver tid. Vi er begge Bodøgutter og har vår utdanning og praksis fra landsdelen, selv om vi også har arbeidet andre steder. Vår entusiasme for landsdelen og byen gjenspeiler seg i menyen, og du vil kanskje merke Håkon’s lidenskap for lokale urter og råvarer som han har eksperimentert med i sin egen hage.

Ute i restauranten vil du møte restaurantsjef og daglig leder Bjørnar. Etter flere år som kokk i både brasseri- og fine dining restauranter har han nå overtatt ansvaret for restauranten. Sammen med sine lærlinger, og til tider også kokkene, vil han sørge for at dere får den beste service. Teamets kunnskap om både mat, vin og andre drikker mener vi vil bidra til å løfte nytelsen til nye høyder.

Vi ønsker å bidra til kulinarisk kompetanseutvikling og har derfor påtatt oss ansvaret for lærlinger. For tiden har vi to på kjøkkenet; Trine og Harald, og to i serveringen; Moa og Isak . Vi er med andre ord seks personer i det faste teamet som vil gjøre alt for at våre gjester skal få en nytelse basert på de beste kulinariske tradisjoner ispedd inspirasjon fra det nordnorske landskap.

Vennlig Hilsen
Oss på NYT