Restaurant Nyt

Om oss

Restaurant Nyt er prosjektet der vi søker inspirasjon i det nordnorske landskap for å finne ingredienser som kan berøre eksisterende kulinariske tradisjoner. Vårt mål er å skape en måte å tilberede mat på som gir våre gjester en opplevelse av helhetlig nytelse – og litt forundring.

På kjøkkenet styrer Håkon og Petter og sørger for at smaksmenyene blir produsert i rett stil og kvalitet til enhver tid. De er begge Bodøgutter og har vår utdanning og praksis fra landsdelen, selv om vi også har arbeidet andre steder. Vår entusiasme for landsdelen og byen gjenspeiler seg i menyen, og du vil kanskje merke Petters lidenskap for lokale råvarer og de «rene» smaker.

Ute i restauranten vil du møte restaurantsjef Eirik som er sommelier med erfaring fra flere fine-dining restauranter. Sammen med daglig leder Kristian er han opptatt av å koble de feteste smaker med den beste service. Teamets kunnskap om både mat, vin og andre drikker mener vi vil bidra til å løfte nytelsen til nye høyder.

Vi ønsker å bidra til kulinarisk kompetanseutvikling og har derfor påtatt oss ansvaret for lærlinger. For tiden har vi to i restauranten; Moa og Annie. Vi er med andre ord seks personer som vil gjøre alt for at våre gjester skal få kulinariske opplevelser med inspirasjon fra det nordnorske landskap!

 

Vennlig Hilsen
Oss på NYT