Personvern

Hvem vi er

Nettadressen vår er: https://restaurant-nyt.no.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarfeltet, og også besøkendes IP -adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam.

En anonymisert streng opprettet fra e -postadressen din (også kalt en hash) kan bli levert til Gravatar -tjenesten for å se om du bruker den. Personvernerklæringen for Gravatar -tjenesten er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din, er profilbildet ditt synlig for publikum i konteksten av kommentaren.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde posisjonsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende til nettstedet kan laste ned og trekke ut posisjonsdata fra bilder på nettstedet.

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettsted i informasjonskapsler. Disse er for din bekvemmelighet, slik at du ikke trenger å fylle ut detaljene dine igjen når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Hvis du besøker påloggingssiden vår, setter vi en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og kastes når du lukker nettleseren din.

Når du logger deg på, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjon og valg av skjermvisning. Innloggingsinformasjonskapsler varer i to dager, og informasjonskapsler for skjermalternativer varer i et år. Hvis du velger «Husk meg», vil påloggingen fortsette i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, blir påloggingsinformasjonskapslene fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, blir en ekstra informasjonskapsel lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og indikerer ganske enkelt post -ID -en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. Videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge til ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på det nettstedet.

Hvem vi deler dataene dine med

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP -adressen din bli inkludert i tilbakestillings -e -posten.

Hvor lenge vi beholder dataene

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på vårt nettsted (hvis noen), lagrer vi også den personlige informasjonen de gir i brukerprofilen. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har til dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender dataene

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisk søppeldetekteringstjeneste.

Scroll to top